BÚTOROK

A BÚTOROK ELŐRENDELHETŐEK! BEÉRKEZÉSÜK KB. 2017. 07.24. 
A BÚTOROK POSTAKÖLTSÉGE ÁTUTSLÁSSAL ILL. POSTAI RÓZSASZÍN CSEKKEN FIZETVE A LEGKEDVEZŐBB, MIVEL NEM TERHELI PÉNZKEZELÉS AZ ÖSSZEGET. EZ ADOTT ESETBEN A FELE IS LEHET AZ UTÁNVÉTELI FIZETÉSNEK. EZÉRT AKI TEHETI, EZT A MEGOLDÁST VÁLASSZA, MIVEL EZ A LEGOLCSÓBB FIZETÉSI MÓD. 
A MOST LÁTHATÓ ÁRAK, MÉG A TAVALYI ÁRAK. ELKÉPZELHETŐ, HOGY A BEVÉTELEZÉS , KÉSZLETRE HELYEZÉS UTÁN, AZ IDEI ÁRAK ELTÉRHETNEK MAJD A TAVALYITÓL. EZ PONTOSAN CSAK A VÁSÁRLÁSKOR TUDJUK MEG. KÉREM, ENNEK TUDATÁBAN ADJON LE ELŐRENDELÉST. EZT A VÁSÁRLÁSKOR MÉG EGYEZTETNI TUDJUK. KÖSZÖNÖM. 

A készletről megrendelés előtt telefonon egyeztessen,előforduló készlethiány miatt!
Mivel a bútorok raktárkészlete folyamatosan változik, így megrendelés elött kérem egyeztessen a készletröl.
Az országos raktárkészlet változása miatt, a termékek darabszáma folyamatosan változik, ezért érdemes megrendelés elött tájékozódni, vagy az e-mailt figyelni, amiben tájékoztatást kapnak az adott pillanatban történt készletröl.
A nagyobb méretű,súlyú termékek átvételét, (küldését) telefonos egyeztetés után kézbesítjük.
A bútorok megrendelésével, és a megrendelés le nem mondásával (a termék beszállítása előtt) garantálja, hogy a megrendelt terméket áruházunktól átveszi. 
Ellenkező esetben megtesszük a szükséges lépéseket.
A szabvány méretű csomagtól eltérő terjedelmes, vagy törékeny csomagra a Magyar Posta az alapdíj 50%-át számítja plusz fel a postaköltségbe. 
Szabvány méret: téglatest alakú és három kiterjedésbeli mérete (hosszúság + szélesség + magasság) együttesen nem haladja meg 2000 mm-t, vagy hosszúsága 750 mm. 
„Nem standard” csomagnak minősül minden olyan postacsomag, aminek három kiterjedésbeli mérete együttesen 2000 mm-nél, vagy hosszúsága 750 mm-nél nagyobb, alakja nem téglatest, természete miatt egyéb küldeménnyel nem rakható össze,vagy eltérő kezelést kíván (pl. kerékpár, bútor, kizárólag állítva szállítható, növény), továbbá melynek a címirata nem a csomag legnagyobb felületű oldalán van elhelyezve, vagy zsineg, szalag takarja a címiratot, a vonalkód a csomag kettő oldalán hajlítva van felragasztva, a fémfelületű, abban az esetben is, ha ezek csak az éleken vagy a sarkokon találhatóak, a törékeny tartalmú, a lazán átkötött, vagy laza fóliával csomagolt, súlypontja felül, vagy erősen egy oldalon található, mozgó tartalommal rendelkezik (pl.: gömbök, félig megtöltött tartályok).
(A bútorokra nem vonatkozik az ingyen szállítás. Feladása csomagonként 1190ft -5000ft között.) Kérem a megrendelésnél figyelembe venni, illetve megrendelés előtt érdeklődni sziveskedjék ! 


Copyright © 2018 Zen Cart. Támogatók: Zen Cart Business telecom | Red Passion theme by CssTemplateHeaven

Valid XHTML 1.0 Transitional