Biztonságtechnikai adatlapok

Megrendelésének jóváhagyásával és elküldésével, valamint annak a www.műkörmösökboltja.hu által történő visszaigazolásával Ön, a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet alapján a Műkörmösök Boltja vásárlója lesz. A Műkörmösök Boltja üzemeltetője, mint Eladó, valamint Ön, mint Vevő között az alábbiakban részletezett feltételek alapján, távollévők közötti szerződés jön létre. Jelen dokumentumban foglaltak a www.műkörmösökboltja.hu webáruház internetes felületén történő megjelenésével lépnek hatályba.

Amennyiben jelen dokumentumban foglaltakkal Ön nem ért teljes egészében egyet, és azokat nem kívánja önmagára nézve kötelező érvényűnek elismerni, kérjük, ne vegye igénybe szolgáltatásainkat!

1) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

a) A Műkörmösök Boltja Webáruházban megvásárolt minden egyes termék esetében a Műkörmösök Boltja Webáruház üzemeltetője az Eladó.

b) A vásárlás, a regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Megrendelő a megrendelés jóváhagyásával és elküldésével elfogadja jelen szerződési feltételeket, és magára nézve azt kötelező érvényűnek ismeri el. A regisztrációval a Megrendelő meggyorsíthatja vásárlásait, egyedi akciókban részesülhet. A regisztrációval egyidejűleg Megrendelő elfogadja Hírleveleink küldését, melyet bármikor, indoklás nélkül letilthat.

c) A Műkörmösök Boltja Webáruház az Interneten keresztül, elektronikus úton értékesíti termékeit a kiskeredelmi forgalomban.

d) A termékek a Műkörmösök Boltja Webáruház internetes felületén, a www.műkörmösökboltja.hu internetes címen elérhető Webáruházban tekinthetők és vásárolhatók meg.

e) A  Webáruház üzemeltetője játékboltjában is értékesít termékeket, ennek címe és nyitvatartási ideje megtalálható az elérhetőségeknél.   

f) Amennyiben a Vevő bármely személyes vagy technikai okból kifolyólag nem kívánja, vagy nem tudja rendelését az internetes felületen keresztül elküldeni, kérheti az Eladó telefonos ügyfélszolgálatának segítségét hétfőtől péntekig 09:00 órától 16:00 óráig és szombaton 09:00 órától 11 óráig a +36(20) 217-0502-es mobil telefonszámon rendelésének telefonon vagy e-mailben történő feladásához.

g) Az Eladó Vevőszolgálata rövid szöveges üzeneteket (SMS) nem fogad, és azokra nem reagál.

h) Az online játékbolton keresztül történő vásárlással a Vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és az elektronikus vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a saját számítógépe biztonságos használatáról, valamint az azon tárolt adatok védelméről.

i) A szerződés magyar nyelven kerül megkötésre. Jelen szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formátumban, ráutaló magatartás alapján kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.


Vissza
Copyright © 2020 Zen Cart. Támogatók: Zen Cart Business telecom | Red Passion theme by CssTemplateHeaven

Valid XHTML 1.0 Transitional